Bújocska

Rendező: TÓTH Pál
tv-sorozat ° 1984 ° 07 ' 20 " ° Színes ° Producer: Mikulás Ferenc Animátor: Balajthy László ; Király László Asszisztens: Weisz Béla ; Zsebényi Béla Dramaturg: Szentistványi Rita Gyártásvezető: Vécsy Veronika Hangmérnök: Bársony Péter Operatőr: Pethes Zsolt Rendezőasszisztens: Bajusz Pálné Vágó: Szarvas Judit Zene: Márta István Irodalmi forgatókönyv: Tóth Pál ° Gyártó cég:

Szinopszis

Fred és barátai bújócskázni készülnek. Beveszik Leot is, aki nem nagyon érti a játékot és mindig butaságot csinál, s így zavarja a többieket. A feldühödött Fred kizárja az oroszlánt a játékból. Leo nagyon megsértődik. Dühében kigyalogol a cirkusz területéről és a bokrok közt kuporogva duzzog. Egy idő múlva Fred hangját hallja, kétségbeesetten keresi őt, hiszen nemsokára kezdődik az előadás. Leo most már azért sem jön elő, élvezi, hogy mindenki őt keresi, kuncogva figyel a bokrok közül. Majd óvatosan az apacsfalhoz lopakodik és büszkén leapacsol.

Képek

Videók

Ez az oldal cookie-kat használ. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe. További információk Értem