Horkolás

Rendező: TÓTH Pál
tv-sorozat ° 1984 ° 07 ' 00 " ° Színes ° Producer: Mikulás Ferenc Animátor: Balajthy László ; Király László ; Weisz Béla Asszisztens: Zsebényi Béla Dramaturg: Szentistványi Rita Gyártásvezető: Vécsy Veronika Hangmérnök: Nyerges András Imre Operatőr: Bacsó Zoltán Rendezőasszisztens: Bajusz Pálné Vágó: Szarvas Judit Zene: Márta István Irodalmi forgatókönyv: Tóth Pál ° Gyártó cég:

Szinopszis

Leo és Fred alváshoz készülődnek. Fred álomba meséli az oroszlánt, majd ő is ágyba bújik. Elaludna, de Leo horkolása felriasztja. Fred mindent megpróbál, hogy elhallgattassa az oroszlánt, sikertelenül. Végül kimenekül a kocsiból. Feldúltan sétál a kocsik között, találkozik az elefántidomárral. Ő sem tud aludni a horkoló elefánt miatt. Fred az elefánt őrjítő horkolása hallatán megnyugodva tér vissza Leojához, és most már szinte halk muzsikának tűnő horkolása mellett elalszik.

Képek

Videók


Fesztiválok:
- Buszani Nemzetközi Kölyök Fesztivál 2006 / Dél-Korea (Egyéb program)
- Corstisonici Nemzetközi Rövidfilm Fesztivál 2011 / Olaszország (Panoráma program)
- Banjaluka 2011 / Bosznia-Hercegovina (Panoráma program)
Ez az oldal cookie-kat használ. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe. További információk Értem