Egyszemű, kétszemű, háromszemű

Rendező: HORVÁTH Mária ; JANKOVICS Marcell
tv-sorozat ° 1979 ° 08 ' 40 " ° 35 mm ° Színes ° Technika : Rajz animáció ° Producer: Mikulás Ferenc Animátor: Horváth Mária ; Liliom Károly Dramaturg: Bálint Ágnes Gyártásvezető: Vécsy Vera Hangmérnök: Nyerges András Imre Háttérfestő: Hegedűs László ; Debreczeni Katalin Kihúzó-kifestő: Varga Béláné ; Barta Irén Mesemondó: Molnár Piroska Operatőr: Polyák Sándor ; Pethes Zsolt Színes technika: Kun Irén Vágó: Hap Magda Zene: Kaláka együttes Képes forgatókönyv: Horváth Mária ° Gyártó cég:

Szinopszis

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy asszony, kinek volt három lánya: a legöregebbnek három szeme volt, a közbülsőnek egy, míg a legkisebbnek kettő. Az asszony elérkezettnek látja az időt, hogy férjhez adja a lányait. Csakhogy minden kérő a legkisebbet szeretné. Egy varázskecske segítségével sikerül a legifjabb lánynak, anyja és nővérei gonoszságán felülkerekedni és férjhez menni a szeretett legényhez.

Képek

Videók

Ez az oldal cookie-kat használ. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe. További információk Értem