A vándorló levelek

Rendező: SZABÓ Szabolcs ; HAUI József
tv-sorozat ° 1985 ° 07 ' 00 " ° Színes ° Producer: Mikulás Ferenc Animátor: Kricskovics Zsuzsanna ; Vágó Sándor Asszisztens: Varró Lászlóné ; Bábel Anita Dramaturg: Szentistványi Rita Felvételvezető: Gödl Beáta Gyártásvezető: Vécsy Veronika Hangmérnök: Bársony Péter Kihúzó-kifestő: Miklós Katalin ; Rouibi Éva ; Zoboki Mariann Operatőr: Magyar Gyöngyi ; Pugner Edit Színes technika: Szabó László Vágó: Czipauer János ; Völler Ágnes Zene: Pethő Zsolt Irodalmi forgatókönyv: Kertész György Háttér: Farkas Antal jama ° Gyártó cég:

Szinopszis

Keresztespók és Vízipók szédülnek és azt hiszik, hogy valami furcsa betegségben szenvednek, mert a falevelek egészen különlegesen mozognak körülöttük. Ráadásul még a vihar is kitör. Éppen a víz segítségével tesznek szert újabb ismerősökre és tudják meg a falevelek mozgásának okát.

Képek

Ez az oldal cookie-kat használ. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe. További információk Értem