Csatlakozz hozzánk!


Köszönjük mindenkinek, aki jelentkezett felhívásunkra!

Gőzerővel folyik az anyagotok letöltése! Jövő héten egy munkatársainkból álló, 4 fős csapat fogja kiválasztani a legjobbakat: kik azok, akikkel október 6-án találkozunk.
Az erről szóló email-es kiértesítésre szeptember utolsó hétvégéjén számíthattok.   

Köszönjük türelmeteket!



Mindig is érdekelt, hogyan készül egy rajzfilm? Esetleg van már animációs végzettséged, de még gondolkozol, merre tovább? Akkor ez a felhívás Neked szól!
 
A Kecskeméti Rajzfilmstúdió (Kecskemétfilm Kft., 6000 Kecskemét, Liszt Ferenc utca 21., telefon: 76/481-787, e-mail: kfilm@kecskemetfilm.hu) felvételt hirdet  animátori és  animátor-asszisztensi munkakörre.
 
Jelentkezéseteket 2018. szeptember 20-ig fogadjuk. Szakmai önéletrajzot, motivációs levelet és portfóliót kérünk a fent megadott stúdiós e-mail címre.
A felvételt megelőzően egy alkalmassági vizsgát tartunk, melyre a jelentkezés alapján választjuk ki a jelölteket.
 
Az egész napos  alkalmassági vizsgára október 6-án (szombaton) 10 órától kerül sor a stúdió Kecskemét, Liszt Ferenc utcai épületében.
 
Az alkalmassági vizsgán kitűnően megfelelteknek munkalehetőséget biztosítunk a gyártás alatt lévő Toldi című rajzfilmsorozatban.
 
A tehetségesnek talált jelentkezők számára, akik még nem rendelkeznek megfelelő előképzettséggel, Kecskeméten – és megfelelő létszám esetén Budapesten is – rajzfilmrajzolói tanfolyamon való részvételt ajánlunk fel, ennek kedvezményes ára: 45.000 Ft).
 
A három hónaposra tervezett tanfolyamot sikeresen végző hallgatók számára munkalehetőséget ajánlunk fel.
 
 
Mikulás Ferenc
stúdióvezető
Ez az oldal cookie-kat használ. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe. További információk Értem