​Olasz fesztiválon két sorozatunk

 
A Cartoons on the Bay fesztiválon vetítik a Városi legendák és a Cigánymesék egy-egy epizódját.
 
Fennállása óta idén először rendezik meg digitális formában a gyerekeknek szóló cross-média és tévés produkciók fesztiválját, mely az olasz közszolgálati televízió a Rai kezdeményezésére indult útjára 1996-ban.
 
A gyerekeknek készülő televíziós sorozatok kategóriájába választották be Glaser Kati Városi legendák-sorozatának Az emberi test című epizódját. A versenyszekcióban bemutatásra kerülő film két kislány szellemes eszmecseréje során mutatja be a csodálatos és fenséges emberi test működését.
 
A panoráma szekcióban pedig Horváth Mária cigány meséket adaptáló animációs sorozatának, Csúnya Borka című epizódja lesz látható. Korábban már (2015) az induló széria első része A cigányasszony és az ördög két elismerést is begyűjtött a fesztiválon: legjobb fiataloknak szóló televíziós sorozat és a legjobb filmzenéért járó díjat is hazahozhatta.

A vetítéseket online a Cartoons on the Bay weboldalán lehet majd követni december 18. és 20. között: http://www.cartoonsbay.rai.it/en/




 
Ez az oldal cookie-kat használ. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe. További információk Értem