Magyar népmesék a Kossuth rádióban


2022. július 30-án szombaton a Kossuth rádió által sugárzott Országjáró szombat délelőtt című műsorban hallgathatnak beszélgetést a Magyar népmesék-sorozatról.

Az Országjáró műsorban hétről hétre bemutatásra kerül hazánk egy-egy különleges helye, vidéki jellegzetességei, de az aktuális tájegységre jellemző ételekből és italokból is kóstolhatunk az éteren keresztül. Olyan emberekkel hallhatók beszélgetések, akik kitűnnek környezetükből, szívesen tesznek lakóhelyükért, közösségükért, dolgoznak a vidék életben maradásáért. Az országjáró magazin olyan élettel teli közösségeket mutat be, akiknek a tevékenysége jó példa lehet az ország bármely pontján élőknek.

Az eheti téma a hungarikumok lesznek, melyek sorába 2020-ban a 100 részes Magyar népmesék is bekerült. A filmről Mikulás Ferenc producer fog mesélni, aki a sorozat 30 éves gyártását végigkísérte.

A beszélgetés itt lesz követhető:
https://mediaklikk.hu/musor/orszagjaro-szombat-delelott-czifra-szilviaval/
 
Ez az oldal cookie-kat használ. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe. További információk Értem